frivilligt arbejde

Hvem skal være årets frivillige sociale Ildsjæl i Odense?

Foto: Odense ser Rødt

Det kan du være med til at påvirke, hvis du inden den 20. august foreslår en kandidat til en af de mange priser, der uddeles når Frivilligcenter Odense og Odense Kommune igen i år afholder Frivillig Galla den 29.september 2023 på spillestedet Posten.

Odense Kommune har hædret sine mange frivillige sociale foreninger siden 2007. Og de senere år har der udover hovedprisen, som går til en frivillig, social forening, der har udmærket sig særligt i løbet af året, også været givet en række særlige priser.

Hhv. Kickstarteren der går til en forening som anerkendes for nytænkning og iværksætterånd. Holdspilleren der fejrer det gode samarbejde mellem foreninger og evt. også med virksomheder og kommunen. Stjernen som er en personlig ærespris, der gives til en frivillig der har ydet en vedholdende og ekstraordinær frivillig, social indsats igennem flere år. Og så som noget nyt en særlig tema pris, der i 2023 gives til en forening, som arbejder med Mental Sundhed.

Ildsjælepriserne kåres i løbet af aftenen på Frivillig Galla, der også er en festaften, hvor man kan møde og anerkende et bredt udsnit af de mange frivillige sociale foreninger der er i Odense, hvor det også er blevet en tradition at det er byens borgmester, som møder op og uddeler hovedprisen.

Borgmester, Peter Rahbæk Juel, på scenen med vinderen af Ildsjæleprisen i 2019, Bydelssøstrene i Vollsmose. Foto: Odense ser Rødt

Hvis du har en kandidat til en af de mange priser, så gå ind på linket Indstil til ildsjælepriserne (odense.dk) og udfyld det elektroniske skema senest den 20.august.

Du kan se mere om Odenses frivillige sociale ildsjæle i denne video.